TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +36203561761

5-Stagioni Rossa Pizzaliszt 10Kg

5-Stagioni Rossa Pizzaliszt 10Kg
5-Stagioni Rossa Pizzaliszt 10Kg

Az 5-Stagioni Rossa Pizzaliszt 10Kg egy kiváló minőségű, professzionális pizzaliszt, amelyet kifejezetten autentikus olasz pizza készítéséhez fejlesztettek ki. Ez a liszt ideális a klasszikus nápolyi stílusú pizza elkészítéséhez, mivel kiváló sikértartalommal és nyújthatósággal rendelkezik, ami tökéletes tésztaszerkezetet biztosít.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű alapanyagok: Gondosan válogatott búzából készül, amely biztosítja a liszt egyenletes minőségét és teljesítményét.
  • Magas sikértartalom: Lehetővé teszi a tészta rugalmasságát és nyújthatóságát, így tökéletesen vékony és ropogós alapot kapunk.
  • Professzionális felhasználás: Kifejezetten pizzériák és éttermek számára készült, de otthoni használatra is ideális azok számára, akik autentikus pizzát szeretnének készíteni.
  • Nagy kiszerelés: A 10 kg-os zsák gazdaságos megoldás nagyobb mennyiségű tészta előállításához, ami különösen hasznos lehet nagyobb családi összejöveteleken vagy éttermi környezetben.
Bővebben
7 620 Ft
Részletek

Felhasználási tippek:

  • Pizza tészta készítéséhez: Az 5-Stagioni Rossa Pizzaliszt ideális választás, ha vékony és ropogós pizzatésztát szeretnél készíteni.
  • Más péksüteményekhez: Alkalmas lehet más kenyérfélék és péksütemények készítéséhez is, ahol fontos a jó sikértartalom és a megfelelő tésztaszerkezet.

Az 5-Stagioni Rossa Pizzaliszt garantálja, hogy a pizzák autentikus olasz ízvilágot és minőséget képviseljenek, így minden alkalommal tökéletes eredményt érhetsz el vele.

Adatok
Tömeg
10 kg/db